שלום ‏אורח!
דוא"ל:  סיסמא:  
זכור אותי   |   שכחת סיסמה?   |   להרשמה בחינם עכשיו!
« חזור לפורום דיבורים סה"כ 36 תגובות על פני 1 עמודים
galharth
gal harth
ותיק
הודעה מוזרה במייל מסטארטאפסידס.
היי,
זו ההודעה שקיבלתי:
"שלום,
אני בחורה יפה צעיר וחמוד מחפש אהבה והגנה אמיתית, אני עוברת את הפרופיל שלך על startupseeds.com, וגם אני מאוד שמח ליצור איתך קשר לנו להכיר את עצמנו. אתה יודע כי המרחק, הגיל אכן צבע לא יכול לעצור אהבה אמיתית. אנא, אני אעריך אם שלח תיבת מייל הפרטי שלי: urielseaman@yahoo.com כך שאני יכול לשלוח תמונות שלי מידע נוסף על עצמי לך.

החבר החדש שלך
אוריאל.

Hello,
I am a beautiful young and charming girl looking for real love and protection, I gone through your profile on startupseeds.com,and I am very happy to contact you for us to know ourselves. You know that distance, age and indeed color cannot stop true love. Please, I would appreciate if you send Email to my private Email box: urielseaman@yahoo.com So that i can send my pictures and more information about my self to you.

Yours new friend
Uriel"

מהאיימיל:
uriel deng <sweeturiel@walla.com>
18:48 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
DorZki
דור צוברי
ותיק
זה בוט, רואים שהוא השתמש בגוגל תרגום או משהו בסגנון...
פשוט להתעלם יש מצב שזה וירוס או משהו
18:50 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
possible
שחר שכטר
ותיק

גם אני קיבלתי בידיוק את אותו האימייל
18:55 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
gal098
גל סולומוביץ
ותיק
גם אני קיבלתי כזאת

18:58 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
Exalted Web
שי בן משה
ותיק
קיבלתי את זה ב4 עותקים חח
סימנתי את כולם כדואר זבל ומחקתי..
19:00 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
Mati Menkes
מתי מנקס
ותיק
מה הולך כאן? גם אני קבלתי הודעה כזו.
19:07 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
DorZki
דור צוברי
ותיק
כנראה איזה בינה מלאכותית מנסה להתחיל איתנו חחחח XD
אבל מתי היא כנראה טעתה איתך כי אתה תפוס כבר :P
19:08 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
nitsanbn
Nitsan Bin-Nun
ותיק
כולכם קיבלתם כי אתם מפרסמים פה את האימייל.. ני לא קיבלתי אבל אני חושב שאני הולך לשלוח לו משהו בשביל לבדוק מה זה :)
19:08 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
ari.j
אריק וסרמן
חדש

גם אני קיבלתי ומחקתי
מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן

19:13 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
gilgolan
גיל סוכר
ותיק
גם אני קיבלתי את זה, פעמיים.
קרע אותי: "אני בחורה יפה צעיר וחמוד"
XDD
19:23 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
noobay
אדר גרוף
ותיק
19:23 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
אנדריי בוקטיי
אנדרי בוקטיי
ותיק

מזור, קיבלתי בכל כתובות המייל שלי. גם אלו שלא קשורות לסאס, ואף פעם לא פסרמתי אותם.
19:25 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
amibb
עמי בן בסט
מנהל
זה בוט מאד מאד מוכשר. נבדוק את העניין...
19:30 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
tal dromi
טל דרומי
ותיק
אולי מישהו ניסה את הגרסה חדשה של theharvester  ושילב את זה עם עוד סקריפט ששולח אימייל אוטומטי.
19:39 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
ari.j
אריק וסרמן
חדש

טוב חברה גליתי כנראה מי זה  ויש לי הוכחות אז קודם כל לכל אלו שמעוניינים להחזיר לה תשובה במייל שהיא כתבה זה המייל הלא נכון  כרגע אני לא יכול להגיד בוודאות אבל לפי מה שביררתי זו בחורה בת 23 מסודן שהשתמשה במייל שלא שלה כדי לשלוח לכם את  ההודעות
ההוכחות לפניכם :

from Uriel Deng <sweetestlove4u@care2.com>
reply-to [urielseaman@yahoo.com]
date Mon, Nov 2, 2009
subject Hello

Hello,
I am a beautiful young and charming girl looking for real love and protection, I got your contact on my way searching for long term relationship,and I am very happy to contact you for us to know ourselves.You know that distance, age and indeed color cannot stop true love. Please, I would appreciate if you send Email to my private Email box: [urielseaman@yahoo.com] So that i can send my pictures and more information about my self to you.

Yours new friend
Uriel.

Quote:
Received: from [41.208.162.30] by care2.com with HTTP; 11/2/2009
Return-Path: <sweetestlove4u@care2.com>

Also using:
from Uriel Deng <sweetestbabe3@care2.com>
reply-to [msuriel@rocketmail.com]
date Mon, Nov 2, 2009
subject Hello

Quote:
Received: from [41.208.162.30] by care2.com with HTTP; 11/2/2009
Return-Path: <sweetestbabe3@care2.com>

Using:
from Uriel Deng <sweetestlove@care2.com>
reply-to urielseaman@yahoo.com
date Mon, Nov 2, 2009
subject Hello
[quote]Received: from [41.208.162.30] by care2.com with HTTP
Return-Path: <sweetestlove@care2.com>

19:40 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
DorZki
דור צוברי
ותיק
אגב זה לא במקור ב-SUS, אז צריך לשנות את הכותרת של האשכול :P
19:42 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
gilgolan
גיל סוכר
ותיק
בהדרים של ההודעה כתוב שם אייפי ששייך לסנגל
19:43 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
Stavg
סתיו גרץ
ותיק

לא קיבלתי לאף מייל (ויש לי חמישה)
19:45 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
ari.j
אריק וסרמן
חדש
אה עוד דבר אחד קטן זו היא לא ההודעה הראשונה שהיא שלחה ההודעה הראשנה שהיא שלחה לאנשים נכתב בה שהיא ילדה ענייה ומסכנה  זקוקה לכסף אה וגם היא יכולה להיות מניגריה (סוג הודעות מעין אלו טיפסיות לפושעים שבאים ממדינה זו)
19:45 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
שגב
שגב שילטון
מנהל
רק משהו קטן - כתובות האימייל שאתם כותבים בזמן ההרשמה לא מוצגות בשום מקום.  כך או כך זה לא הגיע דרכנו.
20:35 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
ALoN
אלון אברג'ל
ותיק

גם אני קיבלתי, מעניין מה זה...
בדיוק באתי לפתוח על זה אשכול

21:27 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
שניר דוד
שניר דוד
ותיק
זה כי כתבתם את כתובת המייל שלכם בצורה לא מאובטחת איפשהוא באיזה אשכול באתר.
אני לא קיבלתי מייל וככה גם עוד אחרים מהסיבה הפשוטה, המייל שנרשמים איתו לא מתפרסם בשום מקום. זה פשוט בוט שסורק פורומים כנראה ומדביק במקום המתאים את שם האתר. אין פה שום כשל של אתר סטארטאפסידס, אם כבר הכשל שלכם, אתם צריכים לדעת להזהר בכתיבת המייל שלכם.
21:36 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
ghefen
אנגלינו אנגלינו
ותיק
גם אני קיבלתי, מוזר
22:04 | 27/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
גיל ברגר
גיל ברגר
ותיק

קיבלתי גם, לא זוכר שפרסמתי את האימייל שלי פה בפומבי.... מוזר. :|

EDIT:
אוקיי חיפוש קצרצר בגוגל הוביל אותי לזה שפרסמתי באיזה 5 אשכולות בסה"כ את האימיל שלי, מזה זה עבד.

00:33 | 28/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
Alon2
אלון גובקין
ותיק
פורסם במקור על ידי שגב   צפה בהודעה
רק משהו קטן - כתובות האימייל שאתם כותבים בזמן ההרשמה לא מוצגות בשום מקום.  כך או כך זה לא הגיע דרכנו.

אולי עכשיו לא, אבל בעבר כנראה שכן.

01:04 | 28/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
Exalted Web
שי בן משה
ותיק
לאחר חשיבה לא רבה הגעתי למסקנה שהדף הזה עזר לה מאוד =]
01:20 | 28/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
ItamarP
איתמר פרץ
ותיק
פורסם במקור על ידי שניר דוד   צפה בהודעה
זה כי כתבתם את כתובת המייל שלכם בצורה לא מאובטחת איפשהוא באיזה אשכול באתר.
אני לא קיבלתי מייל וככה גם עוד אחרים מהסיבה הפשוטה, המייל שנרשמים איתו לא מתפרסם בשום מקום. זה פשוט בוט שסורק פורומים כנראה ומדביק במקום המתאים את שם האתר. אין פה שום כשל של אתר סטארטאפסידס, אם כבר הכשל שלכם, אתם צריכים לדעת להזהר בכתיבת המייל שלכם.

+1

כנ"ל לגבי שי
01:21 | 28/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
Tomersh
תומר שטיין
ותיק

חחח גדול. גמאני קיבלתי...
09:25 | 28/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
lital
ליטל מנדלבאום
ותיק
פורסם במקור על ידי Exalted Web   צפה בהודעה
לאחר חשיבה לא רבה הגעתי למסקנה שהדף הזה עזר לה מאוד =]

נראה לי שאתה צודק, שלחו לי למייל שפתחתי בשביל המסנג'ר ופירסמתי אותו שם
10:12 | 28/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
Shahar
שחר גבירץ
מנהל
מה שנחמד זה שהם התאימו את עצמם לקהל הישראלי (את הבוט) עם אימייל מ @walla.com
12:53 | 28/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
ALoN
אלון אברג'ל
ותיק
פורסם במקור על ידי Shahar   צפה בהודעה
מה שנחמד זה שהם התאימו את עצמם לקהל הישראלי (את הבוט) עם אימייל מ @walla.com

ואוו.. יפה:)
לזה אני לא שמתי לב...
בהחלט נחמד
15:30 | 28/02/10 מסר אישי הודעה חדשה
israelk99
ישראל קריספין
חדש
אני החזרתי תשובה למכתב הזה וקיבלתי חזרה מכתב ארוך יותר+שני תמונות שלה.

שלום יקירי,

מה שלומך? מודה לך על תשובתך לשלוח את ששלחתי לך, אני מרוצה מאוד עם זה. איך אתה עכשיו? שלי, גם אני מודה לאלוהים להשאיר אותי עד לרגע זה.

שמי אוריאל סימן דנג, בן 23 yr ילדה מדרפור אזור של סודאן עכשיו אני המתגוררים במחנה הפליטים כאן דאקאר סנגל בעקבות הריגתו של המשפחה שלי על ידי המורדים בשנה שעברה, בבקשה לא להיות להרתיע לדיון זה.

אביו המנוח Engr.Seaman דנג, שלי היה יו"ר, Gruv מלטון-Oil and Gas חברה פרטית חברת הפקת הנפט Durfur. הרג אכזרי של אמא שלי ואבא שלי, אחד אחותו הקטנה ואת אחי הצעיר התקיים אחד מוקדם בבוקר על ידי המורדים כתוצאה של מלחמת האזרחים שקורה עד עכשיו בסודן. זה רק לי כי הוא חי עכשיו ואני לא הצליח לפלס את דרכי אל המדינה במערב אפריקה קרא סנגל שבו אני עוזב עכשיו במחנה פליטים כאן Oakam צפון, 12 ק"מ הרחק בבירה דקאר בסנגל.

כמו שאמרתי לך כי אני שוהה במחנה פליטים, זה מחנה פליטים הוא בראשות משה הכומר פול שאני השתמש במחשב במשרדו כדי לשלוח לך דואר אלקטרוני זה ואני רק נכנס למשרד כאשר הוא פחות עסוק שלו.
המקום הזה הוא בדיוק כמו אחד נשאר בכלא ואני מקווה בחסד האלים, עם העזרה שלך אני יבוא מתוך המקום הזה בקרוב. אין לי כל קרובי משפחה, למי אני יכול ללכת now.The האדם היחיד שיש לי כאן על פני האדמה היא; Revrend פול משה, מי הוא השר הממונה הכומר של הכנסייה במחנה זה, בבעלות האו"ם. הכומר של כתובת הדואר האלקטרוני הוא (reverendpaul84@yahoo.com) והכומר של טלפון מס '00221 767-451-131. אתה יכול גם לשמוע את הקול שלי דרך מספר הטלפון שלו.

כפליט כאן אין לי כל זכות או זכות להיות כל דבר זה כסף או משהו כזה כי זה נגד החוק של המדינה הזאת. אני רוצה לחזור ללימודים שלי כי אני רק למד בשנה הראשונה שלי לפני האירוע הטראגי כי להוביל להיות במצב הזה לקח את המקום שלי עכשיו.

בינתיים, יש לי תעודה של אבי ז"ל הפקדה של תעודת הפטירה כאן איתי אשר אני אשלח לך את השני, כי כשהוא היה בחיים הוא הפקיד סכום כסף כלשהו עם CHASE פיננסיים בנק בריטניה; שבו השתמש בשם שלי בתור קרובי משפחה, את הסכום המדובר הוא $ 6.500.000.00 (ששת המיליונים, חמש מאות אלף דולר ארה"ב). אף אבי בבעלות כה רבים מחוץ לאפריקה השקעות אשר אני לא מכיר חברות או לבנק שבו החזיק את הכסף שלו אבל תודה לאל שהוא הפקיד את הכסף הזה בשם שלי אחרת הייתי נותר דבר.
אני רוצה לשלוח לי כמה תמונות שלך קדימה לי מידע של אלה לשאוג:

1. השם האמיתי שלך:
2. כתובת האמיתי שלך:
3. גיל האמיתי שלך:
4. עיסוק:
5. לאום:
6. טלפון.

אז אני רוצה לעזור לי להעביר את הכסף לחשבון הבנק שלך, ממנו אני יכול לנסוע לפגוש אותך לגור שם. שמרתי את זה בסוד לאנשים במחנה כאן, האדם היחיד שיודע על זה כסף הוא הכומר כי הוא כמו אבא בשבילי.

אז לאור לעיל אני רוצה לשמור את זה לעצמך ולא לספר לאף אחד על זה אני חושש להפסד של חיי את הכסף אם אנשים מקבל לדעת על זה. זוכר אני נותן לך את כל הפרטים הללו בשל אמון אני שהודח ב לך. אני כמו כן, הבנה אנשים יראי אלוהים, אמת אדם של חזון, חרוץ.

אני אתן לך פרטים מלאים של מידע הפקדה של אבי ז"ל ואת פרטי חשבון הבנק פנה לך ליצור עימם קשר מטעם שלי ברגע שאני מקבל את התגובה שלך. הנה כמה תמונות שלי בשבילך, כי אני לא כל כך פוטוגני.
שיהיה לך יום נעים.
אוריאל.

..................................................................................................
Hello dear,

How are you? thank you for your response to the mail I sent to you, i am highly satisfied with it. How are you now? Mine, well i thank God for keeping me till this moment.

My name is Uriel Seaman Deng, 23 yr old girl from Darfur Region of Sudan and right now i am residing in the refugee camp here in Dakar Senegal as a result of the the killing of my family by the rebels last year, please do not be discourage for hearing this.

My late father Engr.Seaman Deng, was the Chairman, Gruv-Melton Oil and Gas Company a private extracting oil firm in Durfur. The brutal killing of my mother and my father, one kid sister and kid brother took place one early morning by the rebels as a result of the civil war that is going on until now in Sudan. It is only me that is alive now and I managed t make my way to the West African state called Senegal where i am leaving now in a refugee camp here in Oakam North, 12 km away from the capital city of Dakar Senegal.

Like I told you that I am staying in a refugee camp, this Refugee Camp is headed by a Reverend Paul Moses whom i used his office computer to send you this e-mail and i only enter his office when he is less busy.
This place is just like one staying in the prison and I hope by Gods grace, with your help i will come out of this place soon. I do not have any relatives, whom i could go to now.The only person That i have here on earth is; Revrend Paul Moses, who is the Reverend Minister in charge of the church in this camp, owned by United Nations. The Reverend's e-mail address is (reverendpaul84@yahoo.com) and the Reverend's telephone No. 00221 767-451-131. You can as well hear my voice through his telephone number.

As a refugee here I don't have any right or privilege to any thing be it money or whatever because it is against the law of this country. I want to go back to my studies because I only attended my first year before the tragic incident that lead to my being in this situation now took place.

Meanwhile, I have my late father's Certificate of Deposit and death certificate here with me which I will send to you latter,because when he was alive he deposited some amount of money with CHASE FINANCIAL BANK in United Kingdom; which he used my name as the next of kin,the amount in question is $6.500.000.00(Six Million, Five Hundred Thousand US Dollars). Though my father owned so many investments outside Africa which I do not know the companies or the bank where he kept his money but thank God that he deposited this money in my name otherwise I would have been left with nothing.
I will like you to send me some of your pictures and forward to me those information’s bellow:

1. YOUR REAL NAME:
2. YOUR REAL ADDRESS:
3. YOUR REAL AGE:
4. OCCUPATION:
5. NATIONALITY:
6. TELEPHONE NO.

So I will like you to help me transfer this money to your bank account and from it I can travel to meet you and live there. I kept this secret to people in the camp here, the only person that knows about this money is the Reverend because he is like a father to me.

So in the light of above i will like you to keep it to yourself and don't tell it to anyone for I am afraid of loosing my life and the money if people gets to know about it. Remember I am giving you all these information due to the trust I deposed on you. I like honest, understanding and God fearing people,truthful and a person of vision,and hardworking.

I will give you full details of my late father's Deposit account information and the Bank contact information for you to contact them on my behalf as soon as i receive your response. Here are some of my photos for you,though I am not all that photogenic.
Have a nice day.
Uriel.

מישהו חושב שאנחנו מפגרים...
21:47 | 06/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
ItamarP
איתמר פרץ
ותיק
לפחות על הסיפור האדיר שהם כתבו פה מגיע להם שאפו
22:06 | 06/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
israelk99
ישראל קריספין
חדש
רוצים את התמונות ש"היא" שלחה??
22:11 | 06/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
Liams
ליעם שטיין
ותיק
גם אני קיבלתי P:
לדעתי זה דווקא משעשע. אני מקבל 10 אימיילים כאלו ביום מבוטים עם תרגום כושל. זה די מצחיק.

israelk99@ למה שנרצה את התמונות שלה? בטח תמונה אקראית שהבוט שלף מהאינטרנט.
00:06 | 07/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
Ornani
אורן יומטוב
ותיק
טוב אז זה כנראה בטוח מהשדה הישן של המסנג'ר שהיה בפרופילים.
07:48 | 07/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
israelk99
ישראל קריספין
חדש
אם הייתי יכול לשים את ידי על בוט כזה... ;-)
09:08 | 07/03/10 מסר אישי הודעה חדשה