גיל סוכר
ותיק
|
עברית - מתקנים או לא?. אם אתם שומעים מישהו טועה בעברית (אומר מספר בנקבה לשם עצם זכר וכו'), אתם מתקנים או לא?
אני בד"כ (כמעט תמיד) מתקן, הרבה פעמים זה צורם לשמוע טעויות.
|
ליעם שטיין
ותיק
|
פורסם במקור על ידי gilgolan |
אם אתם שומעים מישהו טועה בעברית (אומר מספר בנקבה לשם עצם זכר וכו'), אתם מתקנים או לא?
אני בד"כ (כמעט תמיד) מתקן, הרבה פעמים זה צורם לשמוע טעויות. |
מתקן? אני זה שמתקנים אותו. וזה ממש מעצבן, רק שתדע שאנשים לא אוהבים את זה O.O
|
גיל סוכר
ותיק
|
חחח, אני יודע שלא אוהבים את זה אבל אני בכל זאת מתקן.
|
ליטל מנדלבאום
ותיק
|
אני די גרועה בלדבר נכון, מה שאומר שאם אני שמה לב לטעות היא כנראה ממש גרועה, אז אני מתקנת.
|
אלי רוטנברג
ותיק
|
תלוי עם מי אני מדבר. אם זאת טעות שאני ידוע שנובעת ממהירות או שלא שמו לב אני מתקן, אם למישהו יש קושי עם השפה עצמה אני לא מתקן.
וחוץ מזה - יוצא לי הרבה שמתקנים אותי חחח כנראה איפלו יותר משאני מתקן.
|
נאור אלקובי
ותיק
|
אני לא יבוא למישהו ויתקן אותו אם נגיד הוא אומר מספר בנקבה נגיד, (גמאני לפעמים טועה בזה)
אבל, טעויות של דברים ממש בסיסיים (אתם מבינים למה אני מתכוון) אני בדר"כ מתקן ..
|
אנדרי בוקטיי
ותיק
|
עברית אני מתעלם, אבל שגיאות (בעיקר כתיב) באנגלית פשוט מטריפות אותי ואין מצב שאני לא מתקן.
|
גיל סוכר
ותיק
|
טעויות נוראיות גם אני כמעט בטוח מתקן, גם לגבי שגיאות כתיב.
נאור, אם הדברים הבסיסיים שאתה מדבר עליהם זה כמו להגיד שולחנים במקום שולחנות אז ברור שמתקנים.
אני מתקן בד"כ במקרים שכשאני שומע את זה זה מעצבן אותי, נגיד לומר חמש שקל זה נשמע מוזר ולא נכון (וזה גם באמת לא נכון).
|
ליעם שטיין
ותיק
|
בקשר לשגיאות כתיב גם אני כזה.... באנגלית ועברית שגיאות כתיב פשוט כואבות לי בעיניים.
|
אלי רוטנברג
ותיק
|
פורסם במקור על ידי אנדריי בוקטיי |
|
עברית אני מתעלם, אבל שגיאות (בעיקר כתיב) באנגלית פשוט מטריפות אותי ואין מצב שאני לא מתקן. |
חחח וואו אנדריי אני כ"כ איתך בזה.
פעם נתנו לנו עבודה לכתוב איזה משהו, ואני סתם ביקשתי מחבר שלי לעבור על מה שהוא כתב.
חמש דק' אחרי זה אתה רואה אותי יושב עם עט ומתקן את כול הסיכום - פשוט לא יכלתי לעמוד בזה שהוא יגיש את זה למורה. (ולפרוטוקול: הצלתי את הבן-אדם, הוא הלך להגיש את זה למנהלת והיה שם משהו בסיגנון של:"And then she took his **** and said it was delicious."
הוא התכוון לומר cooke אבל... בקיצור הצלתי את היום, וגם התחביר של המשפט היה לא משהו כמו זה.)
|
נאור אלקובי
ותיק
|
טעויות נוראיות גם אני כמעט בטוח מתקן, גם לגבי שגיאות כתיב.
נאור, אם הדברים הבסיסיים שאתה מדבר עליהם זה כמו להגיד שולחנים במקום שולחנות אז ברור שמתקנים.
אני מתקן בד"כ במקרים שכשאני שומע את זה זה מעצבן אותי, נגיד לומר חמש שקל זה נשמע מוזר ולא נכון (וזה גם באמת לא נכון). |
כן, דיברתי על הטעויות הנוראיות האלו..
ועל מה שאתה מדבר היה היום בדיחה בצחוק מעבודה, אורי חזקיה אמר :
"איזה זקן זה נשמע להגיד 'הבאתי מלא שוקולדים' (במקום להגיד הבאתי מלא שוקלד) "
הוא אמר מש'ו בסגנון ^^ ..
אבל ת'כלס, זה באמת נכון וככה צריך לדבר..
|
דניאל אוחיון
מנהל
|
|
אלון אברג'ל
ותיק
|
רוב המקרים לא
מקרים קיצוניים מאוד כן..
|
|
|
זה מעצבן לשמוע את זה באוזן,
אני כמעט תמיד מתקנת שאני שומעת מישהו טועה O:
|
סתיו גרץ
ותיק
|
תלוי אם מי מדברים, ככה סתם בחיים לא, למי אכפת איך הוא מדבר?
|
אנדרי בוקטיי
ותיק
|
פורסם במקור על ידי אלי רוטנברג |
|
עברית אני מתעלם, אבל שגיאות (בעיקר כתיב) באנגלית פשוט מטריפות אותי ואין מצב שאני לא מתקן. |
פעם נתנו לנו עבודה לכתוב איזה משהו, ואני סתם ביקשתי מחבר שלי לעבור על מה שהוא כתב.
חמש דק' אחרי זה אתה רואה אותי יושב עם עט ומתקן את כול הסיכום - פשוט לא יכלתי לעמוד בזה שהוא יגיש את זה למורה. (ולפרוטוקול: הצלתי את הבן-אדם, הוא הלך להגיש את זה למנהלת והיה שם משהו בסיגנון של:"And then she took his **** and said it was delicious."
הוא התכוון לומר cooke אבל... בקיצור הצלתי את היום, וגם התחביר של המשפט היה לא משהו כמו זה.) |
cookie ;)
|
אורן יומטוב
ותיק
|
|
הוא התכוון לומר cooke אבל... בקיצור הצלתי את היום, וגם התחביר של המשפט היה לא משהו כמו זה.) |
אני לא יודע איך אתה יכול להגיד את זה... אני זוכר כל פעם שפרסמת פה עבודה שלך שהיה כתוב בה משהו באנגלית - זה היה נוראי (מצטער).
גם האתר שלך עכשיו כתוב באנגלית עם הרבה שגיאות (***********).
עריכה: לא משנה, טעות בבחור :)
|
Max Polski
ותיק
|
פורסם במקור על ידי Liams |
אם אתם שומעים מישהו טועה בעברית (אומר מספר בנקבה לשם עצם זכר וכו'), אתם מתקנים או לא?
אני בד"כ (כמעט תמיד) מתקן, הרבה פעמים זה צורם לשמוע טעויות. |
מתקן? אני זה שמתקנים אותו. וזה ממש מעצבן, רק שתדע שאנשים לא אוהבים את זה O.O |
כל כך צודק עדיף לך לא לתקן לכולם ...
|
אדר גרוף
ותיק
|
אני מעדיף לתקן ושידעו שהם טועים, אחרי הכל יש לנו מבחן בלשון השנה :)
|
אלון אברג'ל
ותיק
|
פורסם במקור על ידי Ornani |
|
אני לא יודע איך אתה יכול להגיד את זה... אני זוכר כל פעם שפרסמת פה עבודה שלך שהיה כתוב בה משהו באנגלית - זה היה נוראי (מצטער).
גם האתר שלך עכשיו כתוב באנגלית עם הרבה שגיאות (himynameiserez). |
אורן, טעות בידך, האתר של אלי זה זה = http://elirwd.com/
ארז זה בכללל בחור אחר שבמקרה אני קניתי לו את הדומיין himynameiserez.com תמורת איזה עבודה שהוא עשה לי,
אני מכיר אותו , הוא אחלה בן אדם הארס הזה ד"א..
ולגבי אלי, יש לו אנגלית ברמה גבוה מאוד זה אני יודע מההכרות איתו.
|
אורן יומטוב
ותיק
|
פורסם במקור על ידי ALoN |
פורסם במקור על ידי Ornani |
|
גם האתר שלך עכשיו כתוב באנגלית עם הרבה שגיאות (himynameiserez). |
אורן, טעות בידך, האתר של אלי זה זה = http://elirwd.com/
ארז זה בכללל בחור אחר שבמקרה אני קניתי לו את הדומיין himynameiserez.com תמורת איזה עבודה שהוא עשה לי,
אני מכיר אותו , הוא אחלה בן אדם הארס הזה ד"א..
ולגבי אלי, יש לו אנגלית ברמה גבוה מאוד זה אני יודע מההכרות איתו. |
צודק, טעיתי בבחור חחח איזה טמבל יצאתי XD.
אבל עכשיו שאני רואה את האתר של אלי, יש שם גם הרבה שגיאות ובעיות...
|
Nitsan Bin-Nun
ותיק
|
אז זהו בדיבור אני בכלל לא מוצא טעויות חח רק אם זה דברים מאוד מוזרים של אנשים שבאו מאמריקה או משהו... ורק אם זה חברים ממש טובים אני מתקן אחרת זה ממש מעצבן אנשים
וגם לי יש טעויות חופשי אז....
ובכתיבה אני מעדיף לכתוב 'אני מחר יקפוץ אליך' במקום 'אקפוץ' כי זה נשמע פלצני שחבל על הזמן... רק אם אני שולח למישהו חשוב :)
|
גלי שטרן
מנהל
|
אותי תמיד מתקנים על מספרים, אני יודעת איך להגיד נכון אבל זה פשוט לא יוצא ><
ואחרים.. כשזה על מספרים אני תמיד מתקנת, רק בגלל שכל הזמן מתקנים אותי, והשאר הטעויות.. לפעמים כן ולפעמים לא חח
|
|
|
אותי תמיד מתקנים... אני לא ממש יכול לתקן מישהו
חחח.... פעם אחרונה שתיקנתי מישהו בסוף יצא שטעיתי... אז...
|
|
|
מתקן
|
|
|
תמיד אני מתקן
|