שגב שילטון
מנהל
|
עיקרון הפיצה של סטארטאפסידס. מכירים את העיקרון הפיטרי? מדובר בחוק שטבע לפני כארבעים שנה ד"ר לורנס פיטר שקבע שאנשים במערכת הירארכית מתקדמים בעבודה על סמך הכישורים שלהם, הם מתקדמים עד שהם מגיעים לעמדה שבה הם כבר לא ממש כשירים לתפקיד שקבלו. התוצאה היא שהחברה שלנו מלאה בבעלי תפקידים לא מוצלחים בלשון המעטה. בלי כל קשר, ישנו גם העיקרון הפיצרי. על פי העיקרון הזה שנוסח בסטארטאפסידס, כל התאגדות של לפחות 6 מחברי קהילת סטארטאפסידס במשך לילה אחד, מזכה את החברים בפיצה על חשבון החברה. למה? כי אנחנו חושבים שהתאגדויות מן הסוג הזה עוזרות לגיבוש הקהילה ולהחלפת מידע ורעיונות, מעין רשתות (פיצה) חברתיות. כיצד זה יתבצע? כל מה שאתם צריכים זה ליידע אותנו ובמהלך הלילה לדאוג להעלות תמונות מהאירוע, ואם ניתן, גם טקסט המתאר מה שקורה. אנחנו נדאג שהפיצות יצאו לדרך.
|
שניר דוד
ותיק
|
מגניב לגמרי! טוב יש כבר אותי עצמי ואנוכי פה.. עכשיו חסר לי רק עוד 3 אנשים... (: חח מהר לפני שיגמר החופש צריך לארגן כמה מפגשונים.... לנצל את העניין מהר (:
אגב, פיצה באופן כללי זה המאכל המסורתי של מתכנתים... בלי קשר לסטארטאפסידס... כמו שמקשרים חסה לדוגמניות וסלט ל"פרגיות" אז מקשרים פיצה למתכנתים (: זה חוק ברזל...
|
שגב שילטון
מנהל
|
יש לך מושג למה פיצה זה אוכל של מתכנתים ? (יש סיבה הגיונית)
|
טל דרומי
ותיק
|
^^ שניר,אם היית בא לכנס א' או ג' היית גם נהנה מפיצה ותתחבר למסנג'ר כבR!!!
|
אוראל אלימלך
ותיק
|
דור, לפי מה שהבנתי יש אצלך LAN PARTY יום לפני דימונה, זכיתם :)
|
דור צוברי
ותיק
|
כן אה? :P ( ד"א שגב, מסור לעמי הודעה שאני אהרוג אותו :D )
|
ניר אזואלוס
ותיק
|
ומה מקבלים השלישיה שהתחילה עם הרעיון? אין שום פרס? :(
|
מאור אקא
ותיק
|
למה אתם מביאים להם רק פיצה אחת זה קצת XDD לבד אני גומר פיצה אחתXDDD סתם:P אחלה יוזמה שגב.... ו....תהנוD:
|
עמית רבן
ותיק
|
מגניב =] מי גר בחיפה? XD אני לא אסע לתל אביב בשביל פיצה חחחח
|
דור צוברי
ותיק
|
אני לא חשב שזה פיצה אחת, אני חושב שהם מתכוונים למשלוח פיצה....
|
סתיו גרץ
ותיק
|
חח מגניב ^_^
|
|
|
יפה :) זה חייב להיות בת"א או ל"ד בכל מקום אחר שהוא בארץ ?
|
שגב שילטון
מנהל
|
פורסם במקור על ידי En3rgy |
| כל מקום בארץ...!
|
אדיר הללי
ותיק
|
פורסם במקור על ידי שגב
|
פורסם במקור על ידי En3rgy |
| כל מקום בארץ...!
|
בכור בדימונה זה בסדר ?
|
דור צוברי
ותיק
|
רחובות ראשונים!!! :E
|
אוראל אלימלך
ותיק
|
וואי איך מתאים פיצה חתיכת תמונה מגרה אני מזמין!!! מכיתה ד' לא הזמנתי :)
|
שגב שילטון
מנהל
|
|
אוראל אלימלך
ותיק
|
גנבים הם רוצים 120 על שתי משפחתיות :( לא מזמין, יש איזה חמישה שרוצים לבוא אליי ונקבל פיצה על SUS ?
|
שגב שילטון
מנהל
|
פורסם במקור על ידי Qo0g[L]e |
גנבים הם רוצים 120 על שתי משפחתיות :( לא מזמין, יש איזה חמישה שרוצים לבוא אליי ונקבל פיצה על SUS ?
| רעיון טוב.... =)
|
שניר דוד
ותיק
|
120 שקל על 2 משפחתיות? איזה גניבה... אצלנו לוקחים רק 60 שקל על כל משפחתית... בכל מקרה, צריך להתחיל לארגן מפגשונים כאלו... אולי ננצל את זה שעדיין חופש ונמצא איזה מקום ל6+ אנשים שאפשר גם לישון בו ונעשה לילה לבן? יש הצעות? אגב, השורה הראשונה נאמרה בצחוק.
|
דניאל נקסון
ותיק
|
פורסם במקור על ידי Qo0g[L]e
|
|
רק תן כתובת P:
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
יאללה בואו נתפנק אצל מישהו :) לאדע אם יהיה לי זמן שבוע הבא,אבל אולי בחגים נהיה כמה אנשים אצל מישהו? אצל גיל אי אפשר,כי אז הוא לא ישלוט על עצמו כשהוא יראה תכריות שלו... אבל הכל נשמע מגניב. אצלי אי אפשר כי אין אצלי ממש מקום.
|
שניר דוד
ותיק
|
גם אצלי אי אפשר, אין משלוחי פיצות ליישוב שאני גר בו... מישהוא מתנדב לאכסן אותנו?
|
דניאל נקסון
ותיק
|
אממ יש מצב שאני D: רק תגידו When
|
שניר דוד
ותיק
|
איפה אתה גר?
|
דניאל אוחיון
מנהל
|
מעניין אז אם נתארגן 60 איש מה יהיה :P ? פשיטת רגל ?
|
שגב שילטון
מנהל
|
פורסם במקור על ידי Daniel Ohayon |
| מעניין אז אם נתארגן 60 איש מה יהיה :P ? פשיטת רגל ? |
אולי לפיצריה... :)
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
נקסון אתה בת''א נכון? יאללה בסוכות נתפנק אצלך :)
|
אוראל אלימלך
ותיק
|
יש לי ווילה, אתם מוזמנים להר אדר רבע שעה מירושלים :)
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
מגניב רק חבל שאתה גר בשומקום XD
|
אוראל אלימלך
ותיק
|
המשלוח לכאן עולה יותר מהפיצה :S
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
יא מסטול יש מלא פיצריות שהמשלוחים חינם. אוי נזכרתי בפרק בעבודה ערבית,שאבא של אמג'ד ראה פרסומת שאם תוך חצי שעה השליח לא מגיע אז הפיצה חינם,אז הוא הזמין פיצה מירושלים לכפר ערבי XDD
|
אוראל אלימלך
ותיק
|
חחחחחחחחחחח ראיתי את זה אם אני לא טועה זה היה הפרק שאמג'ד הוחתם להיות סוכן של המשטרה והתלונן על השליח :) וכן, המשלוח כאן עולה כי הפיצרייה הכי קרובה נמצאת כ-40 דקות מכאן במרכז העיר ירושלים. (האמת שיש אחת במבשרת ציון אבל היא מגעילה ודקה :S)
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
ידוע לך שפיצה אמורה להיות דקה כן? היה לפני כמה שנים כתבה בעיתון על פיצומט...יענו מכונת פיצה אוטומטית.
|
אוראל אלימלך
ותיק
|
נשמע טוב לסטארטאפ, תודה :) אני אוהב פיצה עבה !
|
עידו טל
ותיק
|
אני היחיד שישר עלתה לו תוכנית זדונית בראש? אפשר לדאוג ש-6 מאיתנו יעברו לגור יחד - והאכול על סטארטאפסידס מעכשיו ועד להודעה חדשה. כל מה שצריך לעשות זה להעלות תמונות ולכתוב על זה כל לילה... כמו בלוג יומי כזה.
גאוני.
|
שניר דוד
ותיק
|
לא ממש גאוני עידו.. די חלש אפילו... לי יש תוכנית יותר טובה. יש לי 4 אחיות ו2 הורים.. אני פשוט ארשום את כל המשפחה שלי לסטארטאפסידס וכבר יש לי יותר מ6 אנשים של סטארטאפסידס בבית תמיד.. עכשיו זה, גאוני.
אגבל אין על הדרך המסורתית, להזמין פיצה לבית של השכן, שהוא נאלץ לקבל אותה בלית ברירה ואז כאילו במקרה באת אל אותו שכן ולאכול איתו את הפיצה...
|
טל דרומי
ותיק
|
פורסם במקור על ידי שגב |
בלי כל קשר, ישנו גם העיקרון הפיצרי. על פי העיקרון הזה שנוסח בסטארטאפסידס, כל התאגדות של לפחות 6 מחברי קהילת סטארטאפסידס במשך לילה אחד, מזכה את החברים בפיצה על חשבון החברה.
| רק אני מצאתי 'פירצה' בחוזה? התאגדות לא חייבת להיות פיסית, ולמה אתם חושבים שגב אמר התאגדות של 6? כי זה מספר המשתמשים שאפשר לעשות איתם שיחת וידאו בOOVOO. : ) גאוני.
|
שניר דוד
ותיק
|
|
טל דרומי
ותיק
|
חביב++, אגב זה לא WIN CMD בוידאו?
|
שניר דוד
ותיק
|
אם כתוב שזה שורת הפקודה של לינוקס, אם רואים שזה שורת הפקודה של לינוקס, אם הפקודות הם פקודות של שורת הפקודה של לינוקס, אז כנראה שזה Windows CMD... (סליחה, אני פשוט מנסה להבין מה עבר לך בראש \= )
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
פורסם במקור על ידי Qo0g[L]e
|
נשמע טוב לסטארטאפ, תודה :) אני אוהב פיצה עבה !
כבר קיים...
|
|
|
|
מגניב!!
ומ הסיבה ההגיונית שזה פיצה?
ד"א
אני היחיד שחשב שזה כתבה על איזה רשת פיצריות שנותנת אפשרות להזמין דרך האינטרנט? XD
ולמה אף אחד עוד לא עשה דבר כזה?..
חחח... אני יכול לדמיין סרט עוד שלושים שנה בערוץ ההסטוריה, על הרשת הראשונה שחשבה על זה לפני שזה הפך לסטנדרט שסחף אחריו עוד מאות דברים דומים :P
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
נתנאל,אני חושב שלדומינוס פיצה יש שירות כזה
|
|
|
שניר, ניסית את זה אי-פעם? זה די מוגבל להזמנות באמריקה לדעתי.
|
גיל ברגר
ותיק
|
רעיון מגניבבבב D=
נראה לי אבל שאנחנו רק חמישה ב27 >.<
דור צריך למצוא עוד מישהו XD
אגב, יהיה ב27 תיעוד מטורף ושטויות שאתם לא מתארים בכלל :P
חכו ותראו, יהיה מגניב, תשתדלו להיות ערים ב27 בלילה, למה 5 חברים [בנתיים] בקהילה הזאת, הולכים להיות ערים, ולהעלות את השטויות הכי מטורפות שחשבתם עליהם לפורום XD
|
שניר דוד
ותיק
|
ברור שזה ספציפי לא עובד בארץ, אבל אין בעיה לעשות אחד שכן יעבוד בארץ (:
|
אדיר הללי
ותיק
|
פורסם במקור על ידי שניר דוד
|
אם כתוב שזה שורת הפקודה של לינוקס, אם רואים שזה שורת הפקודה של לינוקס, אם הפקודות הם פקודות של שורת הפקודה של לינוקס, אז כנראה שזה Windows CMD... (סליחה, אני פשוט מנסה להבין מה עבר לך בראש \= )
|
זה היה הCONSOLE של LINUX אבל ראיתי את הSTART של WINDOWS יכול להיות שזה היה על מכונה ווירטואלית... לגבי פיצה דרך האינטרנט, זה כבר קיים http://www.dominos.co.il/v2/default.asphttp://www.pizzahut.co.il/
|
|
|
לפי מה שאני רואה האתר האמריקאי די שונה מהישראלי, אז תצטרך לשכתב חצי מהתוכנה בשביל שזה יעבוד. וגם התמיכה של התוכנה בעברית או התמיכה של העובדים/האתר של דומינוס באנגלית עשויים להיות מוגבלים.
|
שניר דוד
ותיק
|
מה אתה אומר אדיר! יש אתרים באינטרנט? ברור שיש אתרים, כל הקטע זה דרך הCONSOLE... כי זה מגניב.... וכל העניין הוא על לינוקס. זה שהעיצוב במקרה נראה כמו ווינדוס קצת לא אומר שזה ווינדוס. ואפשר לראות את זה בבירור אם מסתכלים קצת.
|
|
|
אה, ולדעתי זה כן וינדוס... מה מסגיר לך את זה שזה לינוקס? הם בטח פשוט משתמשים ב cygwin או במשהו כזה.
|
שניר דוד
ותיק
|
אפשר לראות בבירור את הסימן של gaim בפינה ואת הסימן של מנהל החלונות X. וgaim היא תוכנה שעובדת רק בלינוקס וX כמובן, זה משהוא שיש רק בלינוקס. אין לי מושג מה עבר לו בראש כשהוא שם theme שעושה את המערכת דומה לווינדוס, אבל המערכת היא בהחלט לינוקס.
|
|
|
x ו pidgin(gaim) עובדים על וינדוס. windows update manager לא עובד על לינוקס. מ.ש.ל
|
אדיר הללי
ותיק
|
פורסם במקור על ידי שניר דוד
|
אפשר לראות בבירור את הסימן של gaim בפינה ואת הסימן של מנהל החלונות X. וgaim היא תוכנה שעובדת רק בלינוקס וX כמובן, זה משהוא שיש רק בלינוקס. אין לי מושג מה עבר לו בראש כשהוא שם theme שעושה את המערכת דומה לווינדוס, אבל המערכת היא בהחלט לינוקס.
|
אף לינוקסאי לא ישים theme של ווינדוס זה בטח Virtual Machine של VMWare או משהו כזה... לגבי PIZZA דרך CONSOLE ברור שזה אפשרי רק צריך הרשאות חיבור לשרתים של ספקי הפיצה....
|
ניקיטה בבנקו
ותיק
|
יש עכשיו הרבה רשתות מזון שאפשר להזמין מהאינטרנט את האוכל שלהם לדוגמה דומינוס פיצה ויש עוד כמה אתרים שנותנים לך להזמין דרכם
|
דור צוברי
ותיק
|
המממ.... גיל קבל תיקון :) עידו התותח בא :)
|
|
|
זה אומר שאני, אמיר, מוטי אלי תאי ותומר זכאים לפיצה כל יום חמישי? :P אגב, תמונה... :  יש כאן לא פחות מ12 מגשי פיצה, ארבע בקבוקי קולה, שקית של בורגסבאר, וופלים ומיני ג'אנק והכל ביומיים... :)
|
דניאל נקסון
ותיק
|
פורסם במקור על ידי DorZki
|
|
למה אותי אתה לא מזמין? :(
|
גיל ברגר
ותיק
|
פורסם במקור על ידי danlevi3
|
זה אומר שאני, אמיר, מוטי אלי תאי ותומר זכאים לפיצה כל יום חמישי? :P
אגב, תמונה... :

יש כאן לא פחות מ12 מגשי פיצה, ארבע בקבוקי קולה, שקית של בורגסבאר, וופלים ומיני ג'אנק והכל ביומיים... :)
|
ואותי אתה לא מזמין אע? :O
|
שניר דוד
ותיק
|
גם אותי אף אחד לא מזמין \=
|
שחר גבירץ
מנהל
|
דן, איפה זה? ובמקום שבו התרחש הדבר הזה, אין פחי זבל?
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
פורסם במקור על ידי גיל ברגר
|
פורסם במקור על ידי danlevi3
|
זה אומר שאני, אמיר, מוטי אלי תאי ותומר זכאים לפיצה כל יום חמישי? :P
אגב, תמונה... :

יש כאן לא פחות מ12 מגשי פיצה, ארבע בקבוקי קולה, שקית של בורגסבאר, וופלים ומיני ג'אנק והכל ביומיים... :)
|
ואותי אתה לא מזמין אע? :O
נראה לי שזה בגלל שהם עבדו על המשחק שלהם אז הם נפגשו...
|
|
גיל ברגר
ותיק
|
טוב... אנחנו צריכים להשכיר מקום ללילה שבו נעשה כנס לילה בSUS, כולם יביאו צעצועי הייטק ונקים משהו ביחד, משהו באינטרנט.
איזה אתר או משו :D
יכול להיות מאגניב :D
|
טל דרומי
ותיק
|
SUS DAY - DEV SU in 24 H. :@
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
חחח אפשר לעשות בשק''שים באיזה חניון כדי שלא נצטרך לשלם :P
|
דור צוברי
ותיק
|
פורסם במקור על ידי Naxon
|
|
|
|
המממ.... לא ידעתי שאתה בא... וגם בכלל הזמנתי אנשים שגרים רחוק... אתה גר בת"א...
|
דוד פרישטיק
ותיק
|
רעיון אדיר, ממחר כל המשפחה שלי רשומה לSUS כולל אחי התינוק ...(קרדיט לשניר) XD
|
גיל ברגר
ותיק
|
דור אם נהיה 10 נראה לי נקבל שתי פיצות XD
|
דור צוברי
ותיק
|
ואם נהיה 20, נקבל 4... מה החוכמה?
|
רועי אחירון
ותיק
|
יש כאן מישהו מהרצליה? אני רעב עכשיו ומוכן להתאגדות שכזאת. אני לא תופס הרבה מקום וחסכוני בחשמל. שלחו לי פיצה. רעעעעעעעעעעעעעעב.
|
שניר דוד
ותיק
|
|
פורסם במקור על ידי Naxon
|
|
|
|
המממ.... לא ידעתי שאתה בא... וגם בכלל הזמנתי אנשים שגרים רחוק... אתה גר בת"א...
|
ולמה אותי את לא מזמין? :( במילא יש לי בעיה אדירה בדרך ההגעה לאקזיט \=
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
בונא ימצחיקים... אני לא אוכל פחות מ4-5 משולשים נראה לכם ש6 יתחלקו באיזה 8 משולשים?!
|
דור צוברי
ותיק
|
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
איזה באסה שאנלא מגיע... זה יהיה כמו לדבר באובו רק שדניאל לא יראה כמו אוטיסט ועידו לא יהיה עם בלונים בחדר XD
|
שגב שילטון
מנהל
|
פורסם במקור על ידי giladsh |
איזה באסה שאנלא מגיע... זה יהיה כמו לדבר באובו רק שגיל לא יראה כמו אוטיסט ועידו לא יהיה עם בלונים בחדר XD
| מה גלעד , אתה לא מגיע לסיור !?!?!!!???
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
לא...יש לי מחנה מבני עקיבא ביום הזה. אני כבר רשום והכל ואני יוצא עם חברים לזה
|
גיל ברגר
ותיק
|
שגב אי אפשר להשאיר את המשרד שלכם עובד בלילה? להשאיר לנו אינטרנט ושנהיה שם או משו?  פשוט תשאיר לי את המפתחת ואני אדאג להכל :P חח סתם אין ספק אם נוכל למצוא מקום שכולנו נוכל להיות בו יהיה טוב.
|
שניר דוד
ותיק
|
אני בעד העניין של להשתמש במשרדי סטארטאפסידס בתור מקום לינה (:
|
מאור אקא
ותיק
|
שניר רעיון ענק!!! נתנחל שם! נשים אזיקים למחשבים ונישאר שם כל הלילה עם פיצות כמובן!(וקולה איך אפשר בלי...) יאללה מי איתי??? חחח סתם:P
|
שניר דוד
ותיק
|
למה סתם? הייתי רציני לגמרי... אם זה אפשרי, למה לא?
|
דור צוברי
ותיק
|
נראה לך שזה אפשרי?
|
רועי אחירון
ותיק
|
נביא מצלמות ונפיק את פרוייקט הגיקיה מישראל (כמו המכשפה מבלייר), יראו מה קרה בלילה. אחד הלך למחשבים ובעזרת השרתים של SUS עשה מתקפת DDOS והפיל את שרתי מיקרוסופט ישראל, מה שגרם ליוסי להשתגע זמנית ובא לרדוף אחרי העולל עם שוטגן, ילד אחר הביא כל מיני גאדג'טים כולל טיוי-בי-גאן והתחיל לכבות מכשירי טלוויזיה ברכבי תל-אביב, מישהו הלך והשתלט על המטבח. כמו הסרטים שמתחילים מהסוף, מהתוצאה, ואז רואים איך הכל השתבש דרך נקודת מבט של משתתף אחר כל פעם.
|
גיל ברגר
ותיק
|
חחח ואז אתם קולטים את דן הול עם לייזר ירוק 7000 מגה ואט מתחיל לפנצ'ר חלונות בכל ת"א XD
[טוב הגזמנו XP]
בכל מקרה, שגב/ עמי מה דעתכם לבדוק אם אפשר ואם אפשר אז יהיה נחמד? :P
|
ניר אזואלוס
ותיק
|
איזושהיא אימולציה בטח...
אגב, תמיד יש אצלי מקום!!!
|
מאור אקא
ותיק
|
יאללה ניר אני בא להתנחל אצלך בכיף!! אני גם בראשון אז לא תהיה לי בעיה להגיע... אבל יהיה הכי כיף להתנחל במשרדי SUS נעשה פריצה למשרדים נשלם לשגב שיביא לנו תמפתחות ובחשאי נכנס ב11 בלילה לSUS וכשגב עמי ויפית יכנסו למשרדים הם יראו אותנו חורפים:P
|
גלעד שוטלנד
ותיק
|
ואת כל הרעיונות שהחבר'ה הציעו מודפסים,ומודבקים על הקירות XDDD
|
שגב שילטון
מנהל
|
פורסם במקור על ידי akamaor |
יאללה ניר אני בא להתנחל אצלך בכיף!! אני גם בראשון אז לא תהיה לי בעיה להגיע... אבל יהיה הכי כיף להתנחל במשרדי SUS נעשה פריצה למשרדים נשלם לשגב שיביא לנו תמפתחות ובחשאי נכנס ב11 בלילה לSUS וכשגב עמי ויפית יכנסו למשרדים הם יראו אותנו חורפים:P
|
כמו שאני מכיר אתכם אתם תישארו ערים כל הלילה....
|
שניר דוד
ותיק
|
רגע, אז אנחנו יכולים להבין מזה שזה אישור מצדך להשתמש במשרדים? (: באמת, למה לא? צריך לארגן איזה יום שנהיה מהצהריים עד הלילה במשרדים.. אולי נעשה איזה מרתון של הרצאות שנעביר כל אחד בתחומו וככה גם נלמד... נשב עם גיטרות ונשיר שירים גיקיים כל הלילה.. יכול להיות כיף (: יאללה צריך להריץ את זה, שגב, עמי, יש אישור להשתמש במשרדים? (הם בכלל מספיק גדולים? אף פעם לא הייתי...)
|
טל דרומי
ותיק
|
^^ כן בטח, אפשר גם לעשות שם מדורה, ויש שם אחלה של ספה. הא בעצם,,,ואי אפשר שמה,, השומר הולך הביתה ב7. D:
|
דור צוברי
ותיק
|
מאור אם תשלם לשגב שיביא לך את המפתחות איך זה תהיה בדיוק פריצה?
|
טל דרומי
ותיק
|
פורסם במקור על ידי DorZki |
מאור אם תשלם לשגב שיביא לך את המפתחות איך זה תהיה בדיוק פריצה?
| באסה,, בדקתי אין במשרדים BackDoor.... : )
|
Aur Saraf
ותיק
|
שקי שינה במשרדי SUS, הרצאות טכנולוגיות ופרויקט אינטרנט שיעלה עוד באותו לילה/סופ"ש? אני בפנים!
אפילו יש לי מצבור של רעיונות שנועדו למימוש כמה שיותר מהיר... ואולי כבר יהיה לי לפטופ חדש עד אז.
אני גם חיפאי ויכול לארח בשק"שים עוד חמישה אנשים פה במעונות הטכניון. הפיצה פה די זולה.
|
שגב שילטון
מנהל
|
פורסם במקור על ידי SonOfLilit |
שקי שינה במשרדי SUS, הרצאות טכנולוגיות ופרויקט אינטרנט שיעלה עוד באותו לילה/סופ"ש? אני בפנים!
אפילו יש לי מצבור של רעיונות שנועדו למימוש כמה שיותר מהיר... ואולי כבר יהיה לי לפטופ חדש עד אז.
אני גם חיפאי ויכול לארח בשק"שים עוד חמישה אנשים פה במעונות הטכניון. הפיצה פה די זולה.
|
אאור , טוב לראות אותך פה!
|
דור צוברי
ותיק
|
שכחנו לרשום פה :X תודה רבה ל-SUS על הפיצות :) היה באמת טעים, וחבל שלא קפצתם לביקור קצרצר ( שמעתי מעמי שהיו כוונות ), אבל בכל מקרה ראיתם איך נהננו באותו יום :) אז תודה רבה רבה רבה רבה שוב בשם כל החבר'ה שהיו אצלי ובשמי :)
|
דניאל אוחיון
מנהל
|
פורסם במקור על ידי DorZki |
שכחנו לרשום פה :X תודה רבה ל-SUS על הפיצות :) היה באמת טעים, וחבל שלא קפצתם לביקור קצרצר ( שמעתי מעמי שהיו כוונות ), אבל בכל מקרה ראיתם איך נהננו באותו יום :) אז תודה רבה רבה רבה רבה שוב בשם כל החבר'ה שהיו אצלי ובשמי :)
| עדיף מאוחר מאשר אף פעם :P אז תודה :)
|
מוטי שריקי
חדש
|
אין לי מושג למה פיצה זה אוכל של מתכנתים, אבל באמת אין דבר כזה שיש יותר משני מתכנתים במשרד של דן ואין מגש פיצה אחד לפחות (אנחנו טוחנים אותם מאוד מהר). XD
|