|
מאת
|
תוכן ההודעה
|
|
|
סיכום פגישה במשרדי חוות הסוסים.
אם ב פגישה הראשונה הוצג בהרחבה הרעיון של כנס שנוצר על ידי חברי הקהילה, היום במהלך פגישה במשרדים של סאס, הוצג לצוות העובדים 7 סקיצות להרצאות בלבד.
בדיון הועלה ש 7 זה מספר מעניין, מספר מזל.
אבל כידוע לא תמיד כולם יכולים, לזה יש טיול, וזה פתאום טס לחו"ל וכיו"ב..
בקיצור, צריך עוד מרצים. ואם לא יהיו עוד,, יהיה בעייתי :-(
אז, כל רעיון טכנולוגי זה או אחר מתקבל. צרו קשר בסידס צ'אט, ובמקום להגיד כל הזמן "אני אעשה " תגידו "אני עושה" :-)
כל מי ששלח רעיון, מתבקש להציג את ההתפחות שלו בזמן הקרוב, על מנת שיהיה אפשר לקבל החלטות מושכלות יותר עם הממצאים החדשים.
בנוסף לזאת, אני מבקש שמי שמוכן לעזור בארגון, שיצור עימי קשר.
אז קדימה, להתחיל לכתוב כמה שקפים! יש הזדמנות לעשות משהו שונה!
Think Different !@
נ.ב.
בסוף הפגישה הועלה נושא השם.
השמות שנזרקו הם: "SUS UGC" , "תוצרת עצמית", "אפלודס" (Uploads) , "אפלודסוס", "נוסטרו - הכנס" רעיונות נוספים?
|
|
|
|
|
|
|
תגובה : סיכום פגישה במשרדי חוות הסוסים.
UGC - הכי פשוט.
אני חוזר ואומר, מה הבעיה גם בחמישה מרצים? תאמין לי שאנחנו יכולים למלות הרבה יותר מעשר דקות כל אחד..
אני מוכן לעזור בארגון D=
|
|
|
|
|
|
|
אני יכולל להיות מאוד ירצה, אני ידבר איתך טל =]
|
|
|
|
|
|
|
אני עם סתיו - מה הבעיה גם ב-5 הרצאות? כמובן שעדיף עוד, אבל זה מאוד בעייתי כש-SUS לא יכולים להתחייב על תאריך ומקום כשאין מרצים, והרבה מרצים לא יכולים להתחייב להרצאה בלי תאריך ומקום (או לחילופין לא יתחילו להזיז את התחת עד שיראו תאריך ומקום). זה ביצה ותרנגול. צריך להעריך את זה שיש לנו ~7.
אם נותר זמן מהרצאות שהבריזו, צריך להוסיף אותו לזמן הנטוורקינג. שאגב, אני מאוד מקווה שאתם מתכננים לפחות שעה של נטוורקינג. בלי שום הרצאה, ואולי עם מוסיקה ברקע... לא חסר לחנונים כמונו על מה לדבר פנים מול פנים, וזה תמיד ביאס שמקפלים דברים כ"כ מהר אחרי שנגמרות ההרצאות.
|
|
|
|
|
|
|
7 זה המון!
תחשבו שכל מרצה יעשה 10 דקות, בין הרצאה להרצאה נגיד הפוגה של 3 דקות עד שיעלה המרצה הבא, ובאמצע של ההרצאות, נגיד אחרי 4 הרצאות, הפוגה של חצי שעה וחוזרים.
זה יצא כבר 70 דקות + 20 דקות + 30 דקות = 120 דקות, שעתיים מינימום. בלי להזכיר כמובן שזה אקזיט, שיהיה עוד שעה בערך להסתובב סתם בין אנשים ולדבר. יותר ממכובד.
|
|
|
|
|
|
|
מ-1 עד 10 עד כמה זה משנה אם השלדה של ההרצאה תהיה באנגלית?
|
|
|
|
|
|
|
שלדה של ההרצאה? למה אתה מתכוון בדיוק? שההרצאה תהיה מבוססת על נושא שכתוב באנגית?
|
|
|
|
|
|
|
פורסם במקור על ידי אלי רוטנברג |
|
מ-1 עד 10 עד כמה זה משנה אם השלדה של ההרצאה תהיה באנגלית? |
לא משנה כלל. העיקר שתהיה.
|
|
|
|
|
|
|
אני מוכן לעזור תגיד במה אני יכול
|
|
|
|
|
|
|
אני מוכן לעזור ובאמת מה זה משנה כמה מרצים העיקר שזה יקרה אז במקום עשר דקות יתנו יותר לכל אחד
|
|
|
|
|
|
|
פורסם במקור על ידי noobay |
|
שלדה של ההרצאה? למה אתה מתכוון בדיוק? שההרצאה תהיה מבוססת על נושא שכתוב באנגית? |
האמת שאנחנו מתחילים להתקדם, וכשאנשים יכתבו יותר מטקסט ויתחילו לעבוד על שקפים זה יוצר סוג של התחייבות מצידם, וזה עדיף.
כמו כן, אודה למי שיכול להעביר אלי: מצגת\התחלה של מצגת\שקף בודד עד ה16.2.2009 - יום שלישי הקרוב.
לא צריך להיות מושלם, אבל אם אני אוכל להציג את ההתקדמות זה יהיה טוב.
|
|
|
|
|
|
|
טל, כתבתי את זה כתגובה לפוסט של אלי, אתה מתכוון לזה בהקשר הזה?
|
|
|
|
|
|
|
כן,
אני מתכוון שאנחנו כבר לא רוצים לראות רק שלדים (רעיונות, וראשי פרקים), אנחנו יותר בקטע של לראות את הבשר (מצגות!) :-)
|
|
|
|
|
|
|
חברה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה להזיז את עצמכם. טל אוסף חומרים אנחנו דואגים למקום גדול עם חדר משחקים ודשא..
|
|
|
|
|
|
|
טל, בא לך לספר לנו מי אמר שישלח ועוד לא שלח?
|
|
|
|
|
|
|
אני לא שלחתי כלום!
|
|
|