שגב שילטון
מנהל
|
ההורים החרימו את ה-Xbox? תתקשרו למשטרה. נשמע הזוי , לא?
נער בן 15 מבופאלו , התקשר למשטרה אחרי שההורים שלו החרימו לו את האקס בוקס.
הזוי , אה??? אבל אמיתי
|
שי בן משה
ותיק
|
זה לא נשמע הזוי בכלל. ילד שלא מבין כל כך מה התקפיד של המשטרה רוצה שיחזירו לו את הXBOX זה אפילו נשמע די סביר שאנשים יעשו דבר כזה.
|
עמרי ברקוביץ
ותיק
|
לדעתי זה הזוי, אבל אם הוא היה לקראת השלב האחרון בCOD6 אני יכול להבין אותו :)
|
עידו טל
ותיק
|
שי, נכון, אבל מדובר בנער בן 15 עם מושג מה זה משטרה. הוא פשוט מלך. וקצת חצוף, כי סביר להניח שההורים הם אלו שקנו לו את האקסבוקס.
|
נאור אלקובי
ותיק
|
חחח באמת הזוי : S
מעניין מה עבר על הילד , הוא כמעט בגילי ..
|
איתמר מרום
ותיק
|
זה לא הכי הזוי שנתקלתי... לפני כמה חודשים היה את הסיפור של הילד שהרג את ההורים שלו בגלל האקס בוקס.
|
ליעם שטיין
ותיק
|
פורסם במקור על ידי golom80 |
| לדעתי זה הזוי, אבל אם הוא היה לקראת השלב האחרון בCOD6 אני יכול להבין אותו :) |
צודק. אני יכול להבין אותו :P
|
אלון אברג'ל
ותיק
|
חחחחחחחחח נקרעתי מצחוק מהכתותרת..
וכן , בישראל נדיר שזה היה קורה, אבל בחו"ל.. חופשי
לא מזמן ראיתי מישהו שהימר על הבת שלו בת ה-18 והפסיד אותה
|
ניר בורג'ל
חדש
|
הזוי מאוד..וגם די מצחיק..
איך בנאדם יכול אפילו לנסות לחשוב על דבר כזה? בגלל שהענישו אותו הוא צריך להתקשר למשטרה?
איפה ההיגיון? חח..
|
גיל ברגר
ותיק
|
מה שיותר הזוי, זה שאשכרה הגיעה משטרה אליו הביתה כדי להסביר לו למה מיועד ה911, ויותר מזה, אמרו לו להקשיב להורים שלו.
אשכרה התייחסו לזה ברצינות.
זה כמו שדניאל, יתקשר לפיצרייה באילת, וביקש להזמין פיצה לחיפה, והם באמת היו מביאים את הפיצה :|
(בסוף הוא פחד ואני ניסיתי להזמין ^_^).
|
|
|
חח גדול...
כמה הגיון בילד אחד..XD
|
אורן יומטוב
מנהל
|
לדעתי זה דווקא מאוד הגיוני! תחשבו על זה. אם הוא קנה את הXBOX (מה שכניראה נכון). אז זה רכוש פרטי שלו, איזה רשות יש להורים "לגנוב" ממנו את מה שהוא קנה בכסף שלו (זה לא משנה אם הוא הגיע מדמי כיס)?
זה מאוד הגיוני להתקשר כדי לשאול אותם אם זה חוקי. הוא היה צריך לפנות יותר לקטע של עריכת דין מאשר שירות אכיפת חוק אבל זה לא עקרוני.
זה דווקא מאוד מעניין אותי גם לדעת את זה, אבל אני לא אתקשר למשטרה :) אני אתקשר לאמא שלי (שהיא עורכת דין) ואשאל אותה.
אעדכן ב123.
|