שלום ‏אורח!
דוא"ל:  סיסמא:  
זכור אותי   |   שכחת סיסמה?   |   להרשמה בחינם עכשיו!
« חזור להפורום הטכנולוגי סה"כ 4 תגובות על פני 1 עמודים
noobay
אדר גרוף
ותיק
שנאת ישראל?.

קארל קנר, יוצר תכנת האימולטור הניתן לתכנות GlovePIE , חסם את התכנה שלו לאנשים מישראל... למה? בגלל הפלסטינאים :S
עוד עובדה מצחיקה-
התכנה היא פרויקט קוד פתוח, והוא מחרים את ישראל (רואים פה ניגוד אינטרסטים?).
פה יש עוד קצת מידע->
http://www.petitiononline.com/GlovePIE/petition.html

תעזרו לכולנו ותחתמו על העצומה. (ניסיתי ילהשתמש ב,תכנה היום אבל אני מקבל הודעה על חרם שהוחל על ישראל עד שיפנו את השטחים... בולשיט)
15:10 | 08/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
שניר דוד
שניר דוד
ותיק
עצומה? באמת שזה לא רציני.
אם זה באמת חשוב לך תשיג את מספר הטלפון שלו ואת הכתובת שלו, תתקשר ותשלח מכתבים. הוא בנאדם קטן, תאמין לי שלא בעייתי להוציא עליו את המידע הזה. וטלפון או מכתב הם יותר רשמיים ומשפיעים מסתם עצומה, לפחות במקרים כאלו.
אגב, זה מזכיר לי את העניין עם המפתח של Linux Mint שהחליט שהוא לא רוצה שישראלים יעזרו בפיתוח והוא מעדיף שישראלים בכלל לא יתקרבו להפצה שלו. הוא פוץ, והיה איתו דיון גדול, וזה לא עבד עליו..
בכל מקרה, למה אתה מצפה כשסרטים כמו ואלס עם באשיר ועג'מי הולכים לייצג אותנו בעולם ואנחנו שמחים כמו דבילים? (לא קשור, אבל הייתי חייב לדחוף את זה)
15:13 | 08/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
ItamarP
איתמר פרץ
ותיק
לא מוצא הגדרה אחרת חוץ מליצן.
מצד אחד הוא מפתח תוכנה בקוד פתוח , מצד שני חוסם אוכלוסייה מסוימת להשתמש בה, כשכל הקטע בקוד פתוח ....הוא פתיחות לכולם.

אדר, אני תומך בשניר ושליחת מכתבים וטלפונים יהיו יותר רלוונטיים מעצומה.
שניר, לא רק שההערה לגבי ואלס עם באשיר ועג'מי קשורה, היא מייצגת יותר מהכל את הסיפור הזה.
הדברים הקטנים האלה, הסרטים, התעמולה האנטי-יהודית*  - הם אלה שקובעים איך אנחנו מצטיירים בעולם.

*אם כבר הנושא עלה...שבוע אפרטייהד נגד יהודים באפריקה...לא נשמע קצת צבוע?

ובקשר למפיק של עג'מי, כי אני באמת שלא יכול להתעלם- 
כשהוא קיבל מימון מהמדינה הוא חתם על מן "הסכם", ואחד הסעיפים בחוזה (איך שאני זוכר אותו) אומר שהסרט מתחייב להדגיש את ולטפח את מדינת ישראל וסמלייה כמדינה יהודית.
נתחיל מזה שיחזיר את ה2 מליון שקל שהוא קיבל מהמדינה,מכספי הציבור שהוא לא מייצג , ומן הסתם שאסור להעניק מימון ולתמוך בסרט שהבן אדם הקטן הזה יקח בו חלק.
15:29 | 08/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
noobay
אדר גרוף
ותיק

מצאתי כבר משהו עדיף ונותן יותר חופש בשבילי

http://wiiyourself.gl.tter.org/

HELL YEA!
15:32 | 08/03/10 מסר אישי הודעה חדשה
ALoN
אלון אברג'ל
ותיק
שיחרימו אותנו, אם אנחנו נחרים אותם הם יהיו מסכנים.
אם הם לא יוכלו להשתמש בפיתוחים ישראלייים, הם יהייו בצרות צרורות.
17:17 | 08/03/10 מסר אישי הודעה חדשה