אדם גולדשמידט
ותיק
|
MacBook Pro. אהלן, אני מתכנן לקנות MACBOOK PRO 15 אינצ' למטרת תכנות, עיצוב וגלישה.
אתם חושבים שכדאי לי? המחשב יחסית בזול ובמצב טוב מאוד, וגם חדש.. לא חשוב כמה הוא עולה.
כדאי לי לקנות את המחשב למטרות האלה? האם זה יהיה יותר נוח מאשר PC?
תודה.
|
שניר דוד
ותיק
|
מק זה עולם אחר לגמרי. אתה צריך לשקול טוב טוב מעבר אליו, אתה תאלץ להגיד ביי ביי לרוב התוכנות שלך, ועד כמה שזה אבסורדי ביחס לווינדוס, גם ביי ביי לרוב החופש שלך בתוכנה. תשקול טוב טוב.
|
דניאל אוחיון
מנהל
|
כן כן וכן, לי מאוד יהיה קשה להתרגל למאק אבל אני חושב שבסופו של דבר אעשה את המעבר הזה מתישהו.
עולם אחר לגמרי!
יש כאן גם מאקיסטים :P נחכה שהם יגיבו.
|
אדם גולדשמידט
ותיק
|
פורסם במקור על ידי שניר דוד |
|
מק זה עולם אחר לגמרי. אתה צריך לשקול טוב טוב מעבר אליו, אתה תאלץ להגיד ביי ביי לרוב התוכנות שלך, ועד כמה שזה אבסורדי ביחס לווינדוס, גם ביי ביי לרוב החופש שלך בתוכנה. תשקול טוב טוב. |
אשמח אם תסביר את עצמך. :)
|
אנדרי בוקטיי
ותיק
|
הכוונה שאין לך "חופש בחירה" בתוכנות כמו בוינדוס
|
אדם גולדשמידט
ותיק
|
אני לא משתמש בהרבה תוכנות.
מסנג'ר, phpDesigner, פוטושופ, ICQ לפעמים ודפדפן.
|
אדר גרוף
ותיק
|
אז אני לא רואה לך סיבה למה לעבור לMac מלכתחילה O_O
|
אדם גולדשמידט
ותיק
|
פורסם במקור על ידי noobay |
אז אני לא רואה לך סיבה למה לעבור לMac מלכתחילה O_O |
מה זאת אומרת? לתכנות ולעיצוב.. רוב תוכנות העיצוב נועדו למאק
|
אדר גרוף
ותיק
|
אבל עכשיו יש אותן גם לווינדוס, למה לעבור?
|
אדם גולדשמידט
ותיק
|
מה המאקיסטים אומרים?
|
אביתר פרקר
ותיק
|
אני אומר שזו אחלה חומרה להתקין עליה לינוקס, רק שאני תמיד מעדיף מחשבים שלא מגיעים עם מער' הפעלה מותקנת מראש.
|
אדר גרוף
ותיק
|
או מערכת מחשב שאם נדפק בה חלק צריך להחליף את כל המערכת
|
אבי נחום
ותיק
|
בשביל זה אתה צריך מאק?
תקנו אותי אם אני טועה, אבל אין אדובי פלאש למאק... יש את פוטושופ ואת השאר...
וזה עובד יפה מאוד גם בחלונות וגם טוב יותר.... ההבדל היחידי הוא שחסר הסמל של התפוח הנגוס וגם אתה חוסך כמה אלפים...
|
צביקה קרקובר
ותיק
|
פורסם במקור על ידי CoolGeek |
בשביל זה אתה צריך מאק?
וזה עובד יפה מאוד גם בחלונות וגם טוב יותר.... ההבדל היחידי הוא שחסר הסמל של התפוח הנגוס וגם אתה חוסך כמה אלפים... |
|
אדם גולדשמידט
ותיק
|
אז לא שווה אתם אומרים? אני מחכה שמישהו שיש לו מאק יגיב כאן גם
|
Maor Hazan
ותיק
|
היי אדם. אני מתעסק בעיקר בבניית אתרים. לפני כשנה רכשתי מקבוק חדש באפל סטור (בתפוח הגדול). את האמת, אני יותר נהנה לעבוד על המק מאשר על ה-PC שלי. כשאני עובד על חלונות זה בעיקר עבור בדיקת תאימות דפדפנים (בשעה טובה IE6 מת! בואו להלויה שלו). למען האמת אני כלל לא מצטער על זה שרכשתי אותו, ולהפך.
כמו כן כל המעצבים שעבדתי איתם ושהיה להם מק, היו מרוצים עד הגג. המלצה שלי: אם אתה באמת מעוניין במקבוק (ואם אתה מרגיש משיכה לזה) תקנה אחד.
כמובן שזו דעה אישית שלי, נא לא לתפוס אותי על המילה.
אגב - כל מי שהזכיר כאן שלהתרגל למק זה קשה - לא מכיר את OSX בשיט. תוך שבוע גג אתה תשלוט במערכת (אני הסתגלתי תוך יום פחות מיום אחד בלי שהכרתי את המערכת לפני) - ואם אתה צריך המלצה לתוכנות טובות למק, פנה אליי ואשמח ליייעץ!
בהצלחה.
|
אדם גולדשמידט
ותיק
|
החלטתי שאני קונה. תודה לכולם :) מאור, אשמח לקבל המלצות ולדבר איתך בכללי על המאק. יש לך מסנג'ר?
|
אדר גרוף
ותיק
|
פורסם במקור על ידי CoolGeek |
בשביל זה אתה צריך מאק?
וזה עובד יפה מאוד גם בחלונות וגם טוב יותר.... ההבדל היחידי הוא שחסר הסמל של התפוח הנגוס וגם אתה חוסך כמה אלפים... |
לאייפון\אייפוד אין
|